• Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες/αγορές προϊόντων που θα πραγματοποιηθούν από 23/8 έως 13/10/2012 (ανεξάρτητα από την ημερομηνία παράδοσης) και αφορά την παράδοση επί πεζοδρομίου, εντός νομού καταστημάτων Praktiker, δηλαδή εντός νομού Αττικής, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Έβρου, Ξάνθης, Ιωαννίνων, Μαγνησίας, Αχαΐας, Μεσσηνίας & Ηρακλείου. Εξαιρούνται τα νησιά που ανήκουν στους παραπάνω νομούς (πχ. Κύθηρα, νησιά του Αργοσαρωνικού, Σποράδες).

    Για παράδοση εντός οικίας, η χρέωση ανέρχεται σε 20€/αποστολή.

    Προσοχή! Τα δομικά υλικά, η ξυλεία, τα ξύλινα σπιτάκια, οι μαντεμένιες μπανιέρες, τα μαντεμένια τζάκια, οι σόμπες και τα πλακάκια παραδίδονται αποκλειστικά επί πεζοδρομίου. Η παραπάνω χρέωση δεν ισχύει για αποστολές πολύ μεγάλου όγκου ή βάρους (πχ. 1 φορτηγάκι/αποστολή, κλπ.). Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω συνεννόηση. Για τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων, όπου είναι πιθανό να χρειαστεί γερανός ή ανυψωτικό, η Praktiker Hellas μπορεί να χρεώσει κατά περίπτωση.

    Για τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται εντός των φυσικών καταστημάτων μας, δεν ισχύει η δωρεάν μεταφορά για παραδόσεις σε πρακτορεία (ισχύει ο τιμοκατάλογος του εκάστοτε καταστήματος).